Реле контролю напруги ZUBR SR1 red в розетку розбирання

Сьогодні розберемо реле контролю напруги SR1 red в розетку. Це нова серія реле, яка не відрізняється винятковою надійністю. Розберемося чому так?
 

Розбираємо і що ми бачимо: на відміну від реле контролю напруги ZUBR R116 в якому встановлена плата управління Qinji, в SR1 red використовується нова плата (де виробляється не знаю, швидше за все в Китаї), щоб реліазовати сенсорне  керування.

 

 

Контактор на 16 Ампер, звичайні конденсатори і відсутність термозахисту (не знайшов) не як не тягнуть на преміальність і просунутість, пайка акуратна заводська, Вкладиш розетки незрозумілий, такий же використовується в реле контролю напруги ZUBR R116. Провід припаяний до плати кустарним способом і не охайно. А на самих контактах - просто жах (на останньому фото якщо придивитися видно). Коли почав збирати реле пайка на одному контакті відвалилася - довелося припаяти. Корпус дуже компактний і ця безглузда розетка: ледве зібрав все в купу.

,

 

Реле контролю напруги SR1 red виконано в більш компактному і симпатичному корпусі. Виглядає стильно. Але за статистикою є повернення від клієнтів: деякі "глючять", деякі взагалі не працювали. Ці реле новинка і впевнений компанія ZUBR (Ds electronic) добрацює (як завжди) дану модель реле.

 

Підсумок якщо не потрібна краса і компактність краще поки зупинитися на старій перевіреної моделі ZUBR R116.