Реле контролю напруги ZUBR D63t розбирання

Давно вже розбираю реле напруги ZUBR та спостерігаю постійний прогрес в конструкції. Хочу підтвердити слова обзорщіка з Ютуб, що все реле ЗУБР RBUZ які йдуть на DIN рейку від 25 до 63 Ампер з буквочку «Т» і без неї (без термозахисту), мають вбудовану термозахист (захист від перегріву). І це пояснює те, що всі реле дуже надійні і гарантійних випадків мізерно мало. Це стосується DIN рейкової старої серії 3-модульної.
Про цей трюк мені повідав представник hselectro у них точно так, він пояснив тим, що немає сенсу замовляти з Китаю різні плати, тим більше термозахист коштує 20 центів.
 
Розберемо сьогодні реле напруги ZUBR D63t.
Як завжди все якісно і акуратно зроблено. Поліпропіленові конденсатори, контакти все приварені запаху немає ніякого.
І що я бачу, плата управління інша і на ній  красується надпис Qinji. Після недовгих пошуків знаходимо QINJI ELECTRONIC CO., LTD 3B, F1 Building, Кіберпарк Чегонгмяо, округ Футянь, Шеньчжень, ГуандунКомпанія Qinji Electronic Co, Ltd, зосереджується на торгівлі електронними компонентами. Асортимент  продукції охоплює всі види друкованих плат, реле, фільтри (для плати LAN), діоди та транзистори тощо. Вони мають конкурентоспроможні ціни та якісні товари, щоб задовольнити світових клієнтів. Солідна фірма працює з 2004 року. А представники ЗУБР показують  на сайті величезні виробничі потужності. ???? По моєму все стало на своїх місця, думайте самі.
 
 
Реле контролю напруги ZUBR D63t якісний продукт, який буде довго та надійно виконувати свої функції, це якість яка перевірена часом.